Om oss

om oss

Vår flyttfirma erbjuder följande tjänster

Bohags flytt

Kontorsflytt

Magasinering

Antik och konsttransporter

Tömning/värdering av dödsbo

Recycling

Flyttstädning

Om oss

Välkommen till Stadsbudsbolaget Stockholm AB

Stadsbudsbolaget vill vara det personliga företaget inom flytt, transport, magasinering och bemanning. Vi erbjuder trygg, effektiv och högkvalitativ flytt- och bemanningshjälp med god flexibilitet och tillgänglighet. Vårt fokus är att hjälpa och förenkla företag och privatpersoner att flytta.

Stadsbudsbolaget i Stockholm grundades 1954 och är ett av de första flytt och bemanningsföretagen i Sverige. Under hösten 2022 ändrade vi företagsnamn från Stadsbudsbolaget Rondahl AB till Stadsbudsbolaget Stockholm AB. Vi är i stort sett samma glada gäng men med ny ägare och en del nytillskott i personalgruppen som har långvarig erfarenhet inom flytt och transportbranschen. Vi hälsar gamla som nya kunder varmt välkomna att kontakta oss och ser fram emot att fortsatt hjälpa er med alla de tjänster ni kan ta del av här på sidan.

Vi har vårt kontor och magasin i Frihamnen och är verksamma inom flytt både i Stockholm och rikstäckande, stort som smått, privat eller mot företag.

Efter många års erfarenhet inom alla typer av flytt vet vi att behov av magasinering kan uppstå, hos oss kan du hyra magasinplats till förmånliga priser efter behov och önskemål.

Vi har nära samarbete med Auktionsverket och Bukowski och tar antikhantering med specialtransporter till en ytterligare avancerad nivå, så tveka inte att anlita oss om behovet uppstår.

Vårt motto är att arbeta personligt med god kvalitet och trygghet. För oss är det viktigt att bemöta våra kunder med lyhördhet för att du ska känna dig trygg i våra händer inför din flytt.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer eller har frågor om våra tjänster.