Kontorsflytt

flytt

Kontorsflytt och företagsflytt i Stockholm

Stadsbudsbolaget – DIN FLYTTFIRMA I STOCKHOLM

Kontorsflytt-Företagsflytt

Är det dags för lokalbyte och flytta ert företag krävs bra planering och ansvar, då har du kommit helt rätt, vi har många års erfarenhet och hjälper er gärna.

Även om det är både roligt och spännande att stå inför en flyttning kan det samtidigt innebära en tyngd och stress för personal och kollegor. På Stadsbudsbolaget i Stockholm förstår vi de utmaningar som kan uppstå vid kontorsflytt och har en lång erfarenhet av att hantera dem. Vår framgång ligger i att lägga stort fokus på noggrann planering och strukturerad genomförande.

Få hjälp mer er kontorsflytt i Stockholm

Vi är medvetna om att varje företag har unika behov och önskemål när det kommer till en kontorsflytt, och därför är vi lyhörda och samarbetar tätt med er för att planera och anpassa oss efter era specifika krav. Vårt övergripande mål är att erbjuda professionell flytthjälp som inte bara är effektiv utan också utförs med högsta noggrannhet och kvalitet. Genom att minimera störningar och påverkan på er verksamhet strävar vi efter att göra flyttprocessen så smidig som möjligt för er och era medarbetare. Med vår långa erfarenhet och dedikerade team kan ni lita på att er kontorsflytt i Stockholm hanteras med precision och omsorg, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet utan onödig oro.

Stadsbudsbolaget

Våra steg mot en lyckad kontorsflytt

Våra steg mot en lyckad kontorsflytt

Kontakta oss för att diskutera er flytt, vi erbjuder kostnadsfri besiktning vid behov.
Vi samlar in nödvändig information och noterar förutsättningar som gäller för just er flytt.

När vi har en uppfattning om vilka tjänster ni önskar hjälp med sammanställer vi en offert för uppdraget samt ett förslag på planering och upplägg. Ibland kan er flytt behöva fördelas på flera arbetsdagar, vardag eller helg beroende på hur sårbar er verksamhet är för störningar.
Om ni väljer att anlita oss kommer ni ha en kontaktperson som sedan är med hela vägen.
Vi vet att ett gott samarbete med god kommunikation både internt hos er och oss skapar bäst förutsättningar för att lyckas med en smidigt kontorsflytt.

Planeringen kan variera beroende på vilka tjänster ni anlitar oss för.
Ibland väljer våra kunder att göra mycket på egen hand som packning och övriga förberedelser medan vissa anlitar oss för helhetslösning.

Nedan följer våra tjänster
-packning/uppackning
-demontering/montering
-recycling-transport till välgörenhet eller återvinning
-magasinering/lagring
-tunghantering/hantering av specialgods

Trygghet
Ert företags inventarier är försäkrade av Stadsbudsbolaget Stockholm AB ansvarsförsäkring genom Trygg-Hansa. Vi följer allmänna bestämmelser kontor 2003. Våra anställda innehar ID06 legitimation. Stadsbudsbolaget är Certifierad transportör, det innebär att vi är Kvalitets och Miljöcertifierade har trafiktillstånd, kollektivavtal och medlemmar i Sveriges Åkeriföretag för att Ni som kund skall känna trygghet att lämna över Er flytt i våra händer.

Vi tipsar om följande!
Har ni tunga arkivskåp kassaskåp, farligt gods eller liknande är det bra att diskutera det med oss för en smidig hantering.
Om ni önskar hjälp med att montera väggfast eller möbler kan vi hjälpa er, boka våra montörer.
Har ni möbler som ska återvinnas eller skänkas erbjuder vi transport och bortforsling.

Vi skräddarsyr efter dina behov. Varmt välkommen att kontakta oss på info@stadsbudsbolaget.se