Bohagsflytt

flytt

Stadsbudsbolaget – DIN FLYTTFIRMA I STOCKHOLM

Bohagsflytt-Privatflytt

Står du inför en bohagsflytt har du kommit till rätt flyttfirma. Vi har lång erfarenhet inom flytt och vet att det är mentalt påfrestande och kan kännas jobbigt innan alla bitar faller på plats. Vi lägger stort engagemang i att vägleda och stötta dig genom flyttprocessen.

Oss kan du anlita från det lilla flyttjobbet till att överlåta hela flytten åt oss.

Vi tillhandahåller samtliga tjänster som kan bli aktuellt vid en flyttning så som demontering/montering, nedpackning/uppackning, magasinering mellan två boenden, flyttstädning och transport till välgörenhetsorganisationer eller återvinning.

Vi är måna om dina tillhörigheter och hanterar alltid ditt gods med försiktighet. För att undvika skador eller smuts emballerar och förbereder vi dina möbler för flyttning. Detta görs antingen på flyttdagen eller i samband med en eventuell packning som i regel utförs dagen innan flytt.

Behöver du hjälp med transport till välgörenhet som ex. Myrorna eller till återvinning kan vi hjälpa dig, vårt motto är att vara behjälpliga för att du ska få en så smidig och enkel flytt som möjligt.

Om du vill göra delar själv som packning kan du ta hjälp av oss med tips och råd samt låna kartonger kostnadsfritt. Vi levererar kartonger hem till dig. Du kan även köpa packmaterial som inslagningspapper till ömtåligt glas och porslin, sträck plast eller bubbelplast för att skydda dina möbler.

Som privatperson har du möjlighet att använda dig av rutavdrag i samband med flytt tjänster. Det är inte krångligt på något sätt, vi ansöker detta åt dig via Skatteverket och du mottar faktura med belopp efter rutavdrag. Läs mer på: Skatteverket
Vill du veta mer tveka inte att kontakta oss för kostnadsfri offert eller rådgivning.

Välkommen att ringa 08-21 49 70 eller mejla till info@stadsbudsbolaget.se

Nedan kan du beräkna storleken på ditt flyttlass!

För att få en rättvisande offert från oss bör du räkna med att det är ca.0,35m3/m2 boyta

Tänk på att se över garage, källare eller vindsförråd.

1 flyttkartong motsvarar ca 0,1m3

Kvadratmeter =m2

Kubikmeter=m3

Trygghet

Ert bohags inventarier är försäkrade av Stadsbudsbolaget Stockholm AB ansvarsförsäkring genom Trygg-Hansa.

Vi följer allmänna bestämmelser Bohag 2010.

Våra anställda innehar ID06 legitimation. Stadsbudsbolaget är Certifierad transportör, det innebär att vi är Kvalitets och Miljöcertifierade har trafiktillstånd, kollektivavtal och är medlemmar i Sveriges Åkeriföretag för att Ni som kund skall känna trygghet att lämna över Er flytt i våra händer.