Magasinering

statsbud

Stadsbudsbolaget – DIN FLYTTFIRMA I STOCKHOLM

Magasinering – Lagring

Att hyra förråd blir mer och mer vanligt idag. Inom flyttbranschen har vi sett att behovet ökar att mellanlagra sitt bohag/gods när man ställs inför att in och utflyttning inte alltid går ihop.

För Stadsbudsbolaget i Stockholm är det självklart att erbjuda en helhetslösning till dig som kund för att det ska vara så enkelt som möjligt i samband med flyttning.

Det kan även vara att ni planerar renovering och tillfälligt behöver utrymma möbler/gods. Orsakerna kan vara många och vad det än det än må vara, kan du tryggt och säkert låta oss förvara och lagra dina saker.

Våra magasin ligger i Frihamnen och våra förråd är varma, torra och rena, de är priseffektiva och håller högsta säkerhet med kameraövervakning och larm. Vi förvarar era tillhörigheter fullt försäkrade så länge ni önskar och har behov.

Vi anpassar utrymmet efter dina möbler/gods och ser alltid till att minimera ytan för att det ska blir så förmånligt som möjligt. Är dina möbler behov av skydd och inplastning hjälper vi dig i samband med flytt och transport.

Vi skräddarsyr efter dina behov. Varmt välkommen att kontakta oss på info@stadsbudsbolaget.se